Dečiji automobili na akumulator - Sve što treba da znate
Menu
dete vozi dečiji automobil na akumulator na ulici

Najbolji dečiji automobili na akumulator na tržištu – sve što treba da znate pre kupovine

Uncategorized Mar 07, 2024 No Comments

Sećate se svog prvog bicikla? Trenutka čiste radosti i nezavisnosti? Poklonite to osećanje svom detetu uz dečiji automobil na akumulator!  Više od  igračke, ovo je  mini-vozilo koje će  pružiti  sate zdrave zabave na otvorenom,  poboljšati njihovu motoriku i  maštu, a sve  uz  dozu  uzbuđenja  i  avanture.  Ali, s toliko modela i opcija na tržištu, kako izabrati  “savršen” dečiji automobil na akumulator koji  zadovoljava  obe  strane –  dečije  želje  za  brzom vožnjom i  roditeljske  potrebe  za  sigurnošću i  kvalitetom? 

Šta je važno roditeljima prilikom kupovine dečijeg automobila na akumulator?

 • Uzrast i pređena težina: Sigurnost je na prvom mestu! Proverite za koji uzrast dece su  i za koju maksimalnu težinu je dizajniran automobil.
 • Veličina i snaga: Za malu decu i vožnju po ravnijim površinama, dovoljni su manji modeli sa 6V baterijom. Za veću decu i avanture po neravninama, preporučuju se modeli sa 12V baterijom, a za stariju decu i veoma realistično iskustvo, čak i 24V.
 • Materijali i dizajn: Tražite dečiji automobil na akumulator od kvalitetne i trajne plastike, s udobnim sedištem i ergonomskim volanom. Automobili na akumulator inspirisani popularnim brendovima automobila su pravi pogodak za malu decu.
 • Dodatne funkcije: MP3 player sa USB ulazom, LED svetla i realistični zvuk motora doprinose realističnom iskustvu vožnje. Pojedini modeli imaju i dva sedišta, idealno za druženje.
 • Dužina trajanja baterije: Ništa ne kvari zabavu kao prazna baterija! Prosečno trajanje vožnje po jednom punjenju je oko 90 minuta, ali proverite podatke za konkretan model.
 • Cena: Dečiji automobili na akumulator mogu da koštaju od nekoliko desetina do nekoliko stotina eura. Odredite budžet i uporedite cene i karakteristike više modela pre same kupovine.

Sigurnost na prvom mestu!

 • Vožnja dečijim automobilom na akumulator treba da se odvija pod nadzorom odrasle osobe, naročito na nepreglednim ili prometnim lokacijama.
 • Većina modela ima pojas za sigurnost – proverite da li ga vaše dete koristi tokom vožnje.
 • Vožnja je najbezbednija na ravnoj i propisnoj podlozi.

Pogledajte ponudu najboljih automobila na akumulator za decu na Shoppster-u. U ponudi su BBO, Ariston i Peg Perego.

Pre nego što napravite bilo kakvu kupovinu na Shoppster-u, registrujete se na njihovom sajt. Budite uvek među prvima koji će biti obavešteni o najnovijim akcijama, specijalnim ponudama i benefitima koje dolaze sa kupovinom na ovoj online prodavnici.

BrendAristomBBOPeg Perego
Cenovni rangNiži do srednjiSrednji do višiViši
Kvalitet materijalaDobarDobar do odličanOdličan
Izbor modelaOsnovni i popularni modeliŠirok izbor modela sa različitim dizajnom i funkcijamaŠirok izbor modela sa vrhunskim dizajnom i funkcijama
Starost deteta1-6 godina2-7 godina1-8 godina
Snaga baterije6V i 12V12V i 24V6V, 12V i 24V
Dodatne funkcijeOsnovne (MP3 player, LED svetla)Variraju, od osnovnih do naprednih (soft start, dvostruko sedišta, remote control)Bogate, sa fokusom na realistično iskustvo vožnje (amortizeri, zvuk motora, digitalni instrumenti)
SigurnostDobraDobra do odličnaOdlična
PrednostPristupačna cenaDobar izbor modela za različite uzraste i budžeteNajviši kvalitet, sigurnost i realistično iskustvo vožnje
ManeManje opcija za stariju decu i napredne funkcijeKvalitet materijala može biti varijabilan kod određenih modelaViša cena
Dečiji automobili na akumulator – pregled

Napomena: Ovo je opšta tabela poređenja, a specifične karakteristike modela mogu da variraju. Uvek proverite detaljne informacije za konkretan model koji vas zanima.

Aristom dečiji automobili na akumulator – Idealan za prve avanture

Aristom dečiji automobil na akumalotor Bagi Quad idealan je izbor za roditelje koji žele da svojim mališanima  poklone nezaboravno iskustvo prve vožnje quadom. Ovaj robustan i atraktivan quad savršen je za male avanturiste željne istraživanja i zabave.

Sigurnost i izdržljivost na prvom mestu:

Izdržljiva konstrukcija quada osigurava stabilnost i sigurnost vožnje, čak i na neravnim terenima. Čvrsti materijali garantiraju dugotrajnost i otpornost na uobičajeno habanje, što je ključno za kod čečijih automobila na akumulator koja se koriste u igri na otvorenom.

LED svetla za dodatnu zabavu i vidljivost:

LED svetla ne samo da dodaju atraktivan vizuelni efekat, već i poboljšavaju vidljivost vozila u slabijim svetlosnim uslovima. To znači da će se vaša deca moći sigurno voziti i uživati u avanturama u sumrak ili rano veče.

Avantura na svakom koraku:

Dečiji automobil na akumulator Aristom Bagi Quadom i vaš mališan jednako je avantura. Dizajniran je da pruži deci osećaj prave vožnje, stimulirajući maštu i želju za istraživanjem. Bilo da je u dvorištu, parku ili na stazama, mališani će uživati u vožnji i istraživanju okoline.

Prednosti:

 • Izdržljiva konstrukcija i kvalitetni materijali
 • LED svetla za poboljšanu vidljivost i atraktivniji izgled
 • Pristupačna cena

Mane:

 • Manji izbor modela i funkcija u odnosu na neke konkurente
 • Nije najsnažnija baterija na tržištu
 • Proizvodnja u Kini

Aristom dečiji automobil na akumalotor Bagi Quad je izvrstan izbor za roditelje koji traže kvalitetno, sigurno i zabavno vozilo za svoje dete. Sa svojim robusnim dizajnom, atraktivnim LED svetlima i pouzdanom konstrukcijom, ovaj quad će sigurno postati omiljena igračka i pružiti  sate zabave i avanture na otvorenom.

Registrujte se na Shoppster-u i budite uvek u toku sa najnovijim akcijama, specijalnim ponudama i benefitima koje dolaze sa kupovinom na ovoj online prodavnici.

Pogledaj cenu na Shoppsteru

BBO dečiji automobili na akumulator

BBO Mercedes-Benz dečiji automobil na akumulator nudi deci luksuzno iskustvo vožnje zahvaljujući realističnom dizajnu i naprednim funkcijama. Sa radnim svetlima, zvučnim efektima i muzičkim ulazima, BBO dečiji automobil na akumulator pruža potpuno iskustvo vožnje. BBO auto ima bateriju od 12V koja osigurava solidno vreme vožnje, ali nije najsnažnije na tržištu. 

Sigurnost je prioritet kod BBO auta – ima pojas i robustnu konstrukciju, a daljinski upravljač daje kontrolu roditeljima.  BBO dečiji automobil na akumulator pogodan je za decu do 3 godine, što je manji opseg od nekih konkurenata. 

Proizveden je u Kini, što možda nije idealno za sve kupce. Ovo vozilo ima napredne funkcije kao što su soft start, tri brzine i daljinsko upravljanje, nedostupne kod svih Aristom modela na primer.

Sa cenom koja verovatno spada u srednji ili viši rang, BBO dečiji automobil na akumulator je skuplji od osnovnih Aristom modela. BBO dečiji automobil na akumulator ima više mesta za sedenje i EVA gume, što nije uobičajeno kod svih Aristom modela. BBO Mercedes-Benz je atraktivna opcija za malu decu koja žele vozilo sa realističnim detaljima i naprednim funkcijama.

Prednosti BBO Mercedes-Benz dečijeg automobila na akumalotor:

 • Realističan dizajn i napredne funkcije za imerzivno iskustvo vožnje.
 • Sigurno za decu sa pojasom, robustnom konstrukcijom i daljinskim upravljačem.
 • Razvijanje motoričkih veština i samopouzdanja kod dece.

Mane BBO Mercedes-Benz dečijeg automobila na akumalotor:

 • Manji opseg starosti dece za koje je pogodan u poređenju sa nekim konkurentima.
 • Proizvodnja u Kini može biti minus za neke kupce.
 • Verovatno je skuplji od osnovnih Aristom modela.

Registrujte se na Shoppster-u i budite uvek u toku sa najnovijim akcijama, specijalnim ponudama i benefitima koje dolaze sa kupovinom na ovoj online prodavnici.

Pogledaj cenu na Shoppsteru

Peg Perego dečiji automobili na akumulator

Peg-Perego dečiji automobil na akumulator je robustno vozilo namenjeno velikim avanturama zahvaljujući snažnom motoru i autentičnom dizajnu džipa. Sa baterijom od 24V, Peg-Perego Džip nudi superiorne performanse u odnosu na Aristom modele koji uglavnom imaju baterije od 6V i 12V. 

Ovo vozilo je pogodno za decu do 60kg i starije od 3 godine, što pokriva veći raspon od nekih Aristom modela. Peg-Perego Džip dečiji automobil na akumulator poseduje napredne funkcije kao što su FM radio i sirena, koje nisu dostupne kod svih Aristom modela. 

Visokokvalitetni materijali i izdržljiva konstrukcija čine Peg-Perego Džip trajnijim od nekih Aristom modela. Međutim, ovaj dečiji automobil na akumulator verovatno spada u viši cenovni rang u odnosu na osnovne Aristom modele. 

Ovo vozilo nema daljinsko upravljanje, što Aristom nudi kod nekih modela. Peg-Perego dečiji automobil na akumulator je proizveden u Italiji, što može biti prednost za kupce koji preferiraju evropsku proizvodnju u odnosu na Aristom proizvodnju u Kini. Sa veličinom i težinom, Peg-Perego Džip može biti manje prenosiv od nekih Aristom modela. Peg-Perego je odličan izbor za decu koja traže snažno i funkcionalno vozilo za avanture na ravnim i neravnim terenima.

Prednosti Peg-Perego Džipa na Akumulator:

 • Snažan motor od 24V za superiorne performanse.
 • Visokokvalitetni materijali i izdržljiva konstrukcija za dugotrajnu upotrebu.
 • Pogodan za veći raspon uzrasta i težine dece.

Mane Peg-Perego Džipa na Akumulator:

 • Verovatno spada u viši cenovni rang.
 • Nema remote control.
 • Veličina i težina ga čine manje prenosivim.

Registrujte se na Shoppster-u i budite uvek u toku sa najnovijim akcijama, specijalnim ponudama i benefitima koje dolaze sa kupovinom na ovoj online prodavnici.

Pogledaj cenu na Shoppsteru

Dečija radost i roditeljsko zadovoljstvo

Uz malo istraživanja i istraživanja prilikom kupovine, automobil na akumulator može da bude fantastičan poklon koji će pružiti vašoj deci nebrojene sate zabave na otvorenom. A roditeljima?  Trenutke sreće i zadovoljstva dok gledaju svoje malog šofera kako uživa u vožnji.

No Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *